Help mee!

We zijn een kleine maar snel groeiende organisatie. Dat betekent helaas ook dat we te maken hebben met tal van kosten; van het onderhoud van de website tot het maken van advertenties. Waar onze tegenstanders gesponsord worden door overheden en grote zakenmannen als George Soros, daar zijn wij afhankelijk van kleine donateurs.

Wij vragen u daarom om uw hulp. Met uw bijdrage kunnen we een volgende stap zetten en overgaan tot échte actie. We willen media en politici gaan bestoken met onze vragen en verzoeken. Wij willen onze standpunten aan een nog veel groter publiek verkondigen. Uit verschillende enquêtes en peilingen blijkt al dat het aantal voorstanders van vrijere wapenwetten in Nederland tussen de dertig en veertig procent schommelt. Wij willen dat percentage vergroten en aan de politiek duidelijk maken dat er zoveel mensen zijn die er zo over denken.

Wij willen voor u gaan knokken voor betere, vrijere wapenwetten in Nederland. Daar kunt ú aan meehelpen door te doneren. Dat kan via paypal en op korte termijn ook via ideal en andere methoden.


Maar niet alleen geld is welkom. Ook zoeken wij naar de expertise van ervaringsdeskundigen. Indien u op wat voor manier dan ook kennis wilt delen, kunt u daarvoor mailen naar info@vrijwapenbezit.nl. Als u interessante artikelen of nieuwsberichten ziet, kunt u die ook altijd naar ons doorsturen via dat e-mailadres.

Alleen met uw steun kunnen wij van vrijere wapenwetten een realiteit maken. Dank u voor uw steun!